Sněhuláci pro Afriku

02.03.2020 07:31

Ve středu 26. 2. 2020 se naše školka zúčastnila projektu Sněhuláci pro Afriku. Již několik let pomáháme nám na míle vzdáleným dětem k cestě za vzděláním.  I když nám letos počasí nepřálo, tak jsme si přesto poradili. Pro rodiče s dětmi byl ve školce připraven bohatý program. Na úvod jsme společně zhlédli krátká videa, kde jsme viděli, že pro stavění sněhuláka není potřeba sníh.

Děti si mohly ozdobit perníkové sněhuláky, které hned po ozdobení sluply a moc jim chutnaly. Někteří byli zachráněni a odneseni domů na ukázku. To paní učitelku potěšilo, protože se bála, že nebudou dobré. Dále si děti společně s rodiči mohly vymodelovat barevného sněhuláka a vyrobit rámeček z barevných brček s diplomem absolventa. Přišly si na své i mlsné jazýčky, pro které byly připraveny čaje, např. Africký sněhulák, Zimní radovánky, Africké sny….

Rádi bychom všem moc poděkovali za účast a za finanční příspěvek. Díky vaší pomoci se vybralo 942,- Kč. Vybrané peníze budou odeslány na konto společnosti Kola pro Afriku, která zprostředkovává dovoz jízdních kol dětem do Afriky.

Vážíme si toho, že společně s námi pomáháte. Děkujeme a těšíme se na další akci s vámi.

 

—————

Zpět